Product was successfully added to your shopping cart.
Vorige

68 mm sauna 123

68 mm sauna 123 2

Snel overzicht

210 x 245 x 205 cm
7,5 kW kachel (niet inbegrepen)
TUV keurmerk
Bankdiepte: 58 cm
Eenvoudige montage
2 jaar garantie

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 6.195,00

€ 6.195,00
Bezoek onze showroom Stel een vraag

Stel een vraag over dit product
Maak een afspraak In onze showroom
Bekijk brochure Onze sauna collectie
Test voor bij de sauna

Opbouw

Deze sauna is uitgerust met systeempanelen van 68mm dikte. In deze panelen zit een dikke laag isolatie, namelijk 42mm dik mineraalwol. De wandpanelen zijn prefeb en dus gemakkelijk in elkaar te zetten. Alle 68mm modellen zijn voorzien van een mooie dakrand inclusief drie halogeenspots (20 Watt per stuk). De snoeren zijn dankzij de kabelgoot onzichtbaar.

Kachels

Er zijn 3-type kachels die we onderscheiden: interne besturing, externe besturing en de bio-kachel. Alle kachels werken met lavastenen. Bij een kachel met interne bediening zit de bediening op de kachel zelf. Er zitten twee draaibare knoppen op waarmee u de temperatuur en de tijd kunt instellen. Bij een kachel met externe bediening zit de bediening op een paneel aan de buitenkant van de sauna. Hierop is digitaal de temperatuur en tijd in te stellen. Een biokachel heeft externe bediening en u kunt naast de tijd ook de luchtvochtigheidsgraad instellen om een stoombad te creëeren. Alle kachels werken met lavastenen.

Accessoires

U heeft de keuze uit een basisset met of zonder RVS uitlekbak. Deze uitlekbak wordt gebruikt om het hete vocht wat onder de kachel uitdruppelt op te vangen. In de basisset zit:
- Thermometer
- Hygrometer
- Zandloper
- Houten emmer
- Houten lepel
- 6 oliën

Kleurentherapie

Kleurentherapie is een hele gewilde uitbreiding van de Finse sauna. Het voegt een hele nieuwe sfeerbelevenis toe die uitwerking heeft op uw gemoedstoestand. Zie de afbeelding rechts voor de precieze uitwerking per kleur.

Combinatiesauna

U kunt uw sauna ook uitbreiden met Philips Vitae infrarood stralers. Zo krijgt u een combinatiesauna; een combinatie van een Finse en infraroodsauna. De stralers zijn full-spectrum en zijn speciaal ontwikkeld voor in een Finse sauna. Ze werken namelijk prima bij temperaturen van boven de 125 oC.