Product was successfully added to your shopping cart.

Kunt u niet kiezen tussen een traditionele Finse of een infrarood sauna? Of misschien wilt u wel profiteren van de voordelen van beide sauna’s? Dan is een combinatie sauna een goede optie. Bijvoorbeeld de Combi Deluxe One van Healthvision, maar ook de Enjoy Life serie heeft een aantal mooie combisauna’s.

Lees meer
10-01-2020 11:07 door Saunakoning
Een infrarood sauna, helemaal op u voor maat. Het is zeker mogelijk! Heeft u schuine wanden in uw woning of wilt u uw sauna ergens ingebouwd in uw badkamer laten plaatsen? Door een sauna op maat te laten maken, past het in iedere ruimte. Geen gedoe meer. Er zijn twee verschillende series die we in maatwerk kunnen leveren, we laten het u graag zien.Lees meer
05-12-2019 15:42 door Saunakoning

Een saunabezoek zorgt voor ontspanning en is gezond voor uw lichaam. Hoe lekker zou het zijn als u thuis in uw eigen sauna kunt genieten na een lange dag werken? Maar welke sauna past nu het beste bij u? We lichten hieronder 4 verschillende soorten sauna’s toe en hopelijk wordt uw keuze voor de geschikte sauna dan een stukje makkelijker!

Lees meer
11-10-2019 11:38 door Saunakoning

Met de drukte van vandaag de dag is het bijna noodzaak geworden om tijd voor uzelf in te plannen en echt even volledig tot rust te komen. De één vindt het heerlijk om een avond uit eten te gaan en een filmpje te pakken, de ander kruipt met een deken op de bank en zet zijn lievelingsserie op Netflix aan. Weer een ander gooit het over een hele andere boeg en brengt tijd door in de sauna, met kleurentherapie! Wilt u graag een sauna kopen voor thuis, zodat u hiervoor de deur niet meer uit hoeft? Onze specialisten helpen u graag verder!

Lees meer
12-09-2019 15:39 door Saunakoning