Corona en de sauna: dit is wat je moet weten

We houden er allemaal van: een dagje ontspannen in de sauna. Of je dit nu thuis, of in een wellness resort doet; men komt er altijd uit als herboren! Helaas bevinden we ons nu in een moeilijke periode waarin we deze uitstapjes naar de sauna moeten missen en we extra op elkaar moeten letten. Immers, onze gezondheid gaat boven alles! Let een beetje op elkaar!

We merken dat er een aantal verhalen rondgaan over het gebruik van een sauna in tijden van het coronavirus. Er zou gesteld worden dat hoge temperaturen in de sauna het coronavirus tegengaat. Let op: dit is niet bewezen en wetenschappelijk onderbouwd. Echter, is het wel zo dat door het ontgiften je immuunsysteem versterkt, zodat het virus minder grip op je kan krijgen. Dus een infraroodsessie thuis op z’n tijd is zeker de moeite waard. Zeker in deze periode! Bent u verkouden? Dan kunt u gewoon gebruikmaken van uw sauna. Heeft u koorts? Dan raden wij het ten zeerste af om gebruik te maken van uw sauna aan huis.

Zoveel mogelijk thuis genieten

We merken dat er de afgelopen periode veel vraag is naar luxeproducten, waaronder ook onze sauna’s. Mensen proberen het zich thuis zo aangenaam mogelijk te maken, nu we veel en voor een langere tijd aan huis gekluisterd zitten. Daarom hebben we een aantal van onze sauna’s op een rijtje gezet om een beeld te geven van alle mogelijkheden bij Saunakoning.

De Enjoy Life serie

De Enjoy Life serie is het beste van drie werelden in één: een traditionele Finse sauna, carbon infrarood en fullspectrum infrarood. En dat allemaal bij u thuis! Zo maakt u er tijdens deze moeilijke periode, toch het beste van!

Enkele Enjoy Life sauna's

Aangepaste maatregelen Saunakoning door het coronavirus

Onze sauna’s worden ongeveer binnen 10 werkdagen bij u thuis geleverd en geïnstalleerd. Ook wij hebben aangepaste maatregelen getroffen bij de installatie van de sauna’s. Onze monteurs komen alleen en nemen de 1,5 meter afstand uiteraard in acht en volgen de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig op. Zo geven onze monteurs u geen hand en nemen we geen contant geld aan. U kunt gewoon verder waar u mee bezig was, u hoeft alleen de deur voor ons open te doen! Dan kunt u daarna heerlijk genieten van uw eigen sauna aan huis.

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom