Een eigen sauna thuis: ontdek de mogelijkheden!

Een sauna thuis in je woning

Een binnensauna hoeft zeker niet altijd groot te zijn. Wij denken graag met je mee over de afmetingen, maatvoeringen en modellen warmtecabines die bij jou thuis mogelijk zijn. Het is mogelijk om de sauna te plaatsen in de badkamer, de kelder, op zolder of op een andere plek naar wens. Als je ervoor kiest om een sauna thuis te plaatsen kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Finse binnensauna die van alle gemakken voorzien is. Een Finse binnensauna is uitgerust met espenbanken, leuningen, hoofdsteunen, een binnenvloer, lampen en een thermoglas deur. Of ga voor een plug & play binnensauna van Noord-Europees vurenhout met ligbanken. Je kunt bij iedere Finse sauna een kachel uitzoeken. Een combinatie met infrarood stralingen of een combinatiekachel voor een extra indoor stoombad behoort ook tot ons aanbod. Of ga voor een kleine infraroodsauna die zorgt voor natuurlijke warmte en pijnverlichtend is.

Een sauna thuis in je tuin

Wil je wel een sauna thuis maar heb je niet genoeg plek in huis? Dan kan je ook een buitensauna in de tuin laten plaatsen. Deze wordt dan geplaatst in een sauna tuishuisje dat standaard geleverd wordt met blokhut, binnenvloer, terrasvloer, lamp met lampenscherm, een deur van brons thermoglas én espen banken, leuningen en hoofdsteunen. Er zijn ook diverse uitbreidingsmogelijkheden zoals een raam of een extra voorportaal. Zo wordt je Finse buitensauna een ultiem luxe paradijsje in eigen tuin. Wil je de ontspanning van een sauna thuis combineren met een mooie uitstraling? Ga dan voor een design barrelsauna met typerende authentieke ronde vorm. Een echte eye-catcher in je tuin die bovendien ook nog eens snel opwarmt.

Sauna thuis gemonteerd door Saunakoning

Onze monteurs komen je nieuwe sauna graag thuis monteren en installeren. Bij het installeren van een binnensauna komen we vooraf goed kijken en meten, zodat we zeker weten dat de sauna gaat passen. Bij het installeren van een buitensauna zorgen de monteurs ervoor dat weersomstandigheden geen negatieve invloed op de sauna kunnen hebben. Wil jij ook een sauna thuis, maar weet je nog niet welke sauna bij jou past? Neem contact met ons op en we helpen je verder!

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom