Combi-sauna

Het genot van 2 soorten sauna in 1, dat kan! Wij hebben een aantal Combi-sauna's voor thuis in ons assortiment. Ook maatwerk is geen probleem.

De traditionele- en infraroodsauna in één

Een combisauna biedt u de mogelijkheid te kiezen voor een sauna waarmee u zowel kunt genieten van de traditionele Finse sauna als de infraroodsauna. Een uitstekende combinatie voor saunagenot naar wens! Een combisauna combineert het beste van beide sauna’s in één.

Traditionele sauna

De combisauna biedt u de voordelen van een Finse sauna, waarbij u water over de saunastenen op de saunakachel drupt, eventueel aangevuld met een aangenaam aroma. Een wellness ervaring voor lichaam en geest. Uw traditionele sauna gebruikt u voor het bekende saunaritueel met opwarmen en koelen. Deze saunagang biedt de mogelijkheid van ontspanning en afvoer van lichaam vervuilende afvalstoffen bij een temperatuur tussen de 50 en 100 graden.

Waarom infrarood in uw sauna?

De toepassing van Infrarood korte golf in uw bestaande sauna richt zich met de directe invloedwarmte van de stralers op verlichting van reumatische en spanningspijnen. Het gebruik voor jonge mensen, als mensen met hoge tot zeer hoge leeftijd, is aan te bevelen. 

Bekijk hier referenties van de combinatie sauna's


https://referenties.saunakoning.nl/cms/uploads/thumbs/foto3.JPG https://referenties.saunakoning.nl/cms/uploads/thumbs/IMG_4504.JPGSaunakoning kan u helpen met het maken van een keuze. Ook zijn er complete maatwerkoplossingen die we u kunnen bieden. Heeft u interesse of een vraag over de (maatwerkmogelijkheden van de) combisauna’s van Saunakoning, neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

  • Saunakoning
  • Official partners:
  • EOS
  • SAWO
  • HARVIA
  • Healthvision Sauna
  • Venice Wellness

Saunakoning inspiratie magazine

Download vrijblijvend ons inspiratiemagazine

Download nu