De Finse- en infraroodsauna specialist van de Benelux!

Bekend van TV!

Bij Saunakoning kunt u een binnensauna, buitensauna en infrarood sauna kopen. Saunakoning is de saunaspecialist van de Benelux. Wij leveren moderne producten van hoogwaardige kwaliteit tegen de beste prijzen!

De sauna is de ideale plaats om te ontspannen. Regelmatig gebruik van de sauna is bovendien een heerlijk middel om fit, actief en gezond te blijven. Het is geneeskundig en therapeutisch bewezen dat het gebruiken van een sauna het algemene afweersysteem verbeterd. De sauna heeft een positieve invloed op de hartactiviteiten en de bloeddruk. Een geschikt saunabad werkt positief op het gehele lichaam.

Finse sauna’s

De sauna is al heel oud. In Finland bestaat de sauna al 2000 jaar. In Finland weet men al sinds de oudheid hoe je het lichaam kunt stimuleren door hitte en kou af te wisselen. Bij het ontwikkelen van een sauna, bijvoorbeeld infrarood, baseert Saunakoning de producten op de traditionele Finse wijsheden en tradities.

Saunakoning biedt u een prachtige moderne saunalijn. Al onze sauna’s zijn vervaardigd van Scandinavisch vurenhout van hoogwaardig kwaliteit. Sinds 1982 worden onze sauna's al in Nederland vervaardigd.

Infrarood sauna kopen

De Saunakoning infrarood sauna's bestaan uit drie series: de Healthvision Exclusive Serie, de Healthvision Elite Serie en de Saunakoning Pro Serie infraroodcabine. Een ruim assortiment, waar voor iedereen iets bij zit. We bezorgen de infrarood sauna's direct aan huis en geven tot maar liefst 5 jaar garantie op de stralers. We bieden u de laagste prijsgarantie en u hoeft pas te betalen bij aflevering.

Alle genoemde prijzen op deze site zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

Referenties

Benieuwd naar hoe anderen u voor zijn geweest? Klik dan op de button hieronder om hun sauna's te bekijken.

Bubbelkoning referenties, bekijk ze hier!

Betaalgemak

Beoordelingen

  • Saunakoning
  • Official partners:
  • EOS
  • SAWO
  • HARVIA
  • Healthvision Sauna
  • Venice Wellness

Saunakoning inspiratie magazine

Download vrijblijvend ons inspiratiemagazine

Download nu