2 persoons ir sauna

Infrarood sauna 2 persoons

Ben je op zoek naar een 2 persoons infrarood sauna om samen met je partner, een vriend of familielid heerlijk te ontspannen? Wij hebben verschillende cabines in ons assortiment die geschikt zijn voor 2 personen. Neem eens een kijkje in onze showroom, zodat je erachter komt welke cabine het beste bij jou past.

Alle modellen voor 2 personen

Welke specificaties heeft een 2 persoons infrarood sauna?

Infrarood cabines voor 2 personen hebben een maximale afmeting van 130 x 130 cm. De maximale hoogte is 200 cm. Al onze cabines voor 2 personen beschikken over 5 tot 9 dimbare infraroodstralers. Er zijn verschillende type stralers mogelijk op aanvraag. Denk aan full-spectrum, duo of Magnexiumoxide. Qua uitvoering kun je kiezen voor Red Cedar Hout of Hemlock Hout. Red Cedar geeft die heerlijke, typische saunageur. Bovendien werkt deze antibacterieel en is dus perfect geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers. Of ga voor Hemlock Hout en profiteer van een gelijkmatige warmteafgifte. Andere specificaties waar je uit kunt kiezen zijn een digitaal bedieningspaneel, automatische ventilatie, bronzen glazen deur van veiligheidsglas en halogeenspots. Dat is natuurlijk niet alles, dus vraag vooral naar de mogelijkheden!

Welke voordelen biedt een infrarood sauna voor 2 personen?

De meeste infrarood cabines voor twee personen zijn nog steeds niet heel erg groot, dus je kan ze makkelijk plaatsen in je huis. Verder zorgt het Easy Fix systeem van Healthvision voor een gemakkelijke montage. Natuurlijk ervaar je ook de voordelen van de infrarood stralers: ontgiften van het lichaam, pijnvermindering in spieren en gewrichten, een betere bloedsomloop en het verbranden van calorieën. Ook een groot pluspunt: je kan samen met iemand anders genieten van de saunasessie, gezellig!

Laat je inspireren in onze showroom

Wij helpen je graag om een sauna uit te zoeken die perfect bij je wensen aansluit. Kom eens langs in een van onze showrooms en bekijk het aanbod 2 persoons infrarood sauna’s. Laat je vooral inspireren! Onze verkoopadviseurs geven je graag advies en antwoord op je vragen. Ook mooi meegenomen: bij Saunakoning profiteer je van montage aan huis, 5 jaar garantie op stralers en de laagste prijsgarantie.

Bezoek onze showroom