Custom Serie 150 Hoek

sfeerfoto
x
Bekijk de sauna in onze showroom!
U kunt deze sauna of een vergelijkbaar model bezichtigen op deze locaties:

Saunakoning Custom Serie

In samenwerking met Saunakoning heeft Healthvision een eigen sauna lijn ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring. Gemaakt in Nederland van alleen de allerbeste materialen. De techniek die wordt gebruikt is van het Duitse topmerk Eos. De sauna wordt daarnaast geheel vervaardigd uit A-kwaliteit Canadese Red Cedar. Dankzij de productie in Nederland, is er veel mogelijk zoals maatwerk, uitbreiding naar buitensauna en nog veel meer. Kom deze sauna snel eens bekijken in een van onze showrooms wnat u zult versteld staan van het vakwerk en de mogelijkheden van deze prachtige Custom Serie!

De voordelen van de Custom Serie

          -    Ontwikkeld op jarenlange ervaring Saunakoning
          -    Gefabriceerd in Nederland
          -    Maatwerk mogelijk
          -    Uitgerust met Eos techniek uit Duitsland
          -    Vijf jaar volledige garantie
          -    Uit te breiden als combi-sauna en buitensauna

Specificaties

          -    2 tot 5 personen
          -    150 x 150 x 195 cm
          -    8 duo stralers, totaal 3200 watt
          -    In Nederland gefabriceerd
          -    Bankdiepte: 45 cm
          -    Canadese Red Cedar (extra dik)
          -    2 halogeen spots
          -    Eos techniek (Duits)
          -    Ontluchtingsrooster
          -    Inclusief ontspannen relax balk
          -    Combi-sauna mogelijk (Finse saunakachel)
          -    Uit te breiden als buiten sauna
          -    Maatwerk mogelijk
          -    230 volt stopcontact aansluiting
          -    5 jaar volledige garantie
 

Stralers

Deze sauna is uitgerust me Duo stralers; dat betekend de traditionele keramische straler en de nieuwe full-spectrum straler in dezelfde behuizing. U kunt dus kiezen welke straler het beste bij uw behoefte van iedere specifiek moment past. 

Keramische straling bestaat voor 78% uit lange golf (IR-C) en 22% uit midden golf (IR-B). Deze stralers zijn puur ter ontspanning het behaaglijk opwarmen van uw lichaam. Tevens hebben ze een positief effect op uw hart en de bloeddoorstroming. De duur van de saunsessie is afhankelijk van het gevoel van welbehagen. De meeste mensen geven aan ongeveer 45 minuten te blijven zitten.

Full-spectrum straling bestaat voor 27% uit korte golf (IR-A), voor 58% uit midden golf (IR-B) en voor 15% uit lange golf straling (IR-C). De korte golf straling is het krachtigst van de drie en dringt diep door tot in de spieren en gewrichten. Dankzij deze diepte werking, werken full-spectrum stralers pijnverlichtend. Omdat deze straling krachtiger is, kunt u per sessie maximaal 30 minuten in de sauna. Een voordeel van de full-spectrum stralers is dat ze niet eerst op hoeven te warmen. Als u de sauna aanzet, kunt u er dus direct gebruik van maken. 

Lichttherapie

Al jaren is bekend dat licht van grote invloed kan zijn op uw gemoedstoestand. Inmiddels is gebleken dat iedere kleur unieke stimulerende eigenschappen heeft, zoals zichtbaar in de afbeelding hiernaast. In deze sauna zit standaard een kleurlamp. U kunt nu ook uw sauna uitbreiden met professionele kleurentherapie. Deze bestaat uit een unit van 609 verschillende leds (29 x 21), die een egaal lichtgevend vlak creëeren. Voordeel ten opzichte van de standaard kleurlamp is de hoeveelheid licht en vele extra functies zoals: dimmen, langzaam overvloeien en een anti-winterdepressie functie.

Meerprijs: € 299,-

Klanten die dit product hebben besteld kochten ook:

  • Saunakoning
  • Official partners:
  • EOS
  • SAWO
  • HARVIA
  • Healthvision Sauna
  • Venice Wellness

Saunakoning inspiratie magazine

Download vrijblijvend ons inspiratiemagazine

Download nu