Sauna kopen direct van de importeur

Bij Saunakoning kunt u een sauna direct van de importeur kopen. Daardoor profiteert u van scherpe prijzen en een snelle levering. Bovendien zijn wij de exclusieve dealer van Healthvision sauna’s. Kopen kunt u bij ons online of in één van onze elf vestigingen in Nederland en België.

De voordelen van een Finse sauna

Een Finse sauna zorgt voor een betere doorbloeding, stralende huid, reiniging van de huid en heeft een positieve invloed op de ademhaling en het immuunsysteem. Bij Saunakoning kunt u verschillende Finse sauna’s kopen waaronder een binnensauna, buitensauna of barrel sauna of combi-sauna. 
 


De voordelen van een infrarood sauna

Infrarood sauna's met full-spectrum stralers zorgen dankzij hun dieptewerking voor pijnverlichting in spieren en gewrichten. Als u last heeft van een sportblessure, reuma, fybromialgie of gewoon vaak last heeft van uw rug, schouder, knie of een ander gewricht, dan is een infrarood sauna absoluut iets voor u. Naast de pijnverlichtende werking ontgift uw lichaam, u transpireert tot twee keer meer dan in een Finse sauna, het is goed voor uw bloedsomloop en hart plus u verbrand calorieën. Een heuse levensverbeteraar dus. Interesse? Neem dan snel eens een kijkje bij onze infraroodsauna's. We hebben drie verschillende series, namelijk de Exclusive Serie, de Elite Serie en de Pro Serie.

Bij Saunakoning vindt u sauna's in allerlei prijsklassen. Bekijk hier het assortiment of bestel direct via de eigen webshop. Een nette service en snelle levering gegarandeerd. Breng ook eens een bezoek aan een vestiging van Saunakoning want zij kunnen u uitstekend van dienst zijn bij het kopen van een jacuzzi of bubbelbad. Het vaste team van specialisten informeert u graag over alle unieke eigenschappen van allerlei soorten Bubbelbaden.
Wilt u deskundig advies? Bel met onze infolijn of bezoek één van onze filialen!

  • Saunakoning
  • Official partners:
  • EOS
  • SAWO
  • HARVIA
  • Healthvision Sauna
  • Venice Wellness

Saunakoning inspiratie magazine

Download vrijblijvend ons inspiratiemagazine

Download nu