Waarom een sauna kopen bij Saunakoning?


7 dagen per week geopend

U kunt bij ons het hele weekend terecht, dus ook op zondag. We weten dat het moeilijk kan zijn om tijd vrij te maken tijdens kantooruren, daarom zijn alle showrooms beide dagen van het weekend geopend. Lukt het u toch niet binnen onze openingstijden om tijd te vinden? Bel dan even voor een afspraak buiten onze reguliere openingstijden. Niet alle showrooms zijn 7 dagen per week geopend. Bekijk de openingstijd van de diverse showrooms hier.

Onze ervaren specialisten bieden vakkundige opbouw en service

Onze buitendienst bestaat uit zeer ervaren specialisten op het gebied saunabouw en installatie. Mocht er onverhoopt iets stuk zijn aan uw sauna, dan krijgt u altijd een expert bij u thuis!

Service staat bij ons centraal

Bij Saunakoning weten we als geen ander dat het bieden van goede service het allerbelangrijkste is om onze klanten tevreden te houden. Onze monteursdienst werkt daarom 7 dagen per week om u zo snel mogelijk service te kunnen bieden. Alle monteurs zijn bij ons in dienst, waardoor u nooit te maken krijgt met een externe partij. Dat is wel zo vertrouwd en werkt altijd in uw voordeel. 

Altijd een showroom bij u in de buurt

Met vele showrooms in Nederland en België is er altijd eentje bij u in de buurt. Lang in de auto zitten is dus niet nodig. Benieuwd waar de dichtstbijzijnde showroom bij u zit om onze infrarood sauna's te bekijken? Klik dan snel hier..

Exclusieve Healthvision dealer

Als Saunakoning zijn wij een exclusieve dealer van het topmerk Healthvision. Dit A-merk biedt schitterende sauna's van absolute top kwaliteit voor een hele scherpe prijs. Neem hier eens een kijkje op de site van Healthvision.

Grootste voorraad van de Benelux

Een snelle levering is voor ons vanzelfsprekend, met ons enorme magazijn hebben we inmiddels de grootste voorraad van de Benelux!

Deskundig advies over uw sauna

Onze verkoopmederwerkers zijn stuk voor stuk deskundig op het gebied van sauna en infrarood. U kunt dus voor al uw vragen bij ons terecht. We zijn 7 dagen per week te bereiken op onze infolijn: 040 - 707 4549 (NL) en 033 - 36 74 75 (BE).

Bekend van TV

Het is vast geen dealmaker maar wel leuk om te weten: Saunakoning is ook bekend van TV!

  • Saunakoning
  • Official partners:
  • EOS
  • SAWO
  • HARVIA
  • Healthvision Sauna
  • Venice Wellness

Saunakoning inspiratie magazine

Download vrijblijvend ons inspiratiemagazine

Download nu