Enjoy Life IR400+

sfeerfoto
x
Bekijk de sauna in onze showroom!
U kunt deze sauna of een vergelijkbaar model bezichtigen op deze locaties:

Specificaties

- Afmeting: 180 x 120 x 200 cm
- Full spectrum stralers: 8
- Carbonpanelen: 3
- Carbonpaneel in vloer
- Volledig uitgevoerd in Red Cedar
- Luxe bedieningspaneel aan de binnenzijde
- Kleurentherapie LED verlichting
- Binnenverlichting
- Radio met Bluetooth
- 2 luidsprekers
- Luxe handgreep

                                

 

 

 

 

Infrarood stralers


Full-spectrum stralers

Full-spectrum stralers hebben het volledige spectrum aan infraroodstraling en worden vaak voor medische en therapeutische doeleinden gebruikt, voornamelijk ter verlichting van spier- en/of gewrichtspijnen. Het is de korte golf infaroodstraling (IR-A) die hier met name voor zorgt. 27% van de full-spectrum straling is deze korte golf straling die tot wel 6 mm kan doordringen onder de huid, diep tot in de spieren en gewrichten. Een anders voordeel van de full-spectrum stralers is dat ze niet eerst op hoeven te warmen. Als u de sauna aanzet, kunt u er dus direct gebruik van maken.


Carbon stralers

Carbon stralers stralen uitsluitend lange golf straling uit (IR-C). Door deze extra ondersteuning naast de full-spectrum straling zorgt voor een nog betere bloedcirculatie en versterking van de hartspier. De straling dringt precies door tot de huidlaag waar de zenuwbanen eindigen. Hierdoor krijgt het lichaam direct het signaal om af te gaan koelen, waardoor u begint te transpireren. De hartslag gaat omhoog, uw bloedsomploop wordt op gang gebracht en u verbrand zelfs calorieën!

                  

Dieptewerking van de verschillende soorten infraroodstraling

Houtsoorten

De sauna's zijn volledig opgebouwd uit Canadese Red Cedar. De voordelen van Red Cedar: het hout verspreid een heerlijke typische saunageur, het is ideaal voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers, het reflecteert alle infraroodstraling plus heeft een natuurlijke antibacteriële werking. Al het hout is voorzien van een FSC-keurmerk en dus gekapt in goedbeheerde bossen.

             

 

Klanten die dit product hebben besteld kochten ook:

  • Saunakoning
  • Official partners:
  • EOS
  • SAWO
  • HARVIA
  • Healthvision Sauna
  • Venice Wellness

Saunakoning inspiratie magazine

Download vrijblijvend ons inspiratiemagazine

Download nu