Beste klant,
De omstandigheden dwingen ons er toe om aangepaste maatregelen te treffen. Onze Belgische vestigingen dienen gesloten te blijven.
Wij werken met een volle bezetting om alle lopende opdrachten en nieuwe aanvragen te kunnen uitvoeren. De plaatsingen en leveringen zullen niet worden beperkt.
We proberen u per telefoon en mail zo snel mogelijk te helpen bij vragen.
Mocht de situatie wijzigen dan zullen wij u op de hoogte houden.
Wij wensen u vooral veel gezondheid toe,
Team Saunakoning!
×

Product was successfully added to your shopping cart.
Vorige

Harvia Luxury

Vorige

Harvia Cilinder Intern

Harvia Cilinder Extern

Snel overzicht

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 450,00

* Verplichte velden

€ 450,00

Waarom Saunakoning?

  • Grote eigen voorraad.
  • 8000+ tevreden klanten.
  • Veilig online betalen.
  • 14 dagen niet goed geld terug.

Door de enorme hoeveelheid aan lavastenen die in de kachel kunnen bied deze kachel een aangename saunaervaring. De buitenkant van de kachel is gemaakt van roestvrij staal. De aard van de hitte kan aangepast worden van lichtelijk tot scherp door water tegen de pilaar, of aan de bovenkant in te gieten. De kachel heeft een open voorkant wat ervoor zorgt dat de saunabezoeker kan genieten van een groot aantal stenen, en door het lange design is de kachel ook bruikbaar in kleine ruimtes. De biedening bevind zich aan de buitenkant waardoor de kachel makkelijk te bedienen is. De afmetingen bedragen 93 x 32 cm. De kachel is geschikt voor vloermontage en maakt gebruik van 400 V. Door de hoeveelheid stenen kan er regelmatig water op de kachel worden gegoten en de kachel komt inclusief lavastenen. Voor deze kachel is tevens een extern besturingssysteem benodigd.